Beste Amazing Award-Singers,

Naar aanleiding van de laatste nieuwbrief van het Bestuur d.d. 16 januari, hierbij nog een aanvulling vanuit de kledingcommissie. (kledincie)

Zaterdag 27 januari as. willen we als kledingcie inventariseren hoe het “totaalplaatje” qua kleding eruit komt te zien.

Omdat we begrijpen, dat nog niet van iedereen zijn/haar outfit compleet is willen we aan diegene vragen die wel of gedeeltelijk klaar is, kleding, schoenen en accessoires mee te nemen.

Kleding hoeft nog niet aan!! Mag ook evt. een foto van je outfit

(voor diegene die kleding huurt: probeer te regelen dat je toch voor 1 dag kleding mag laten zien)

Op zondag 11 februari 2024 hopen we dat jullie outfit wel compleet is en mogen jullie nog een keer alles qua outfit meenemen. Op deze repetitiedag zal outfit wel aangetrokken moeten worden. Over tijdstip worden jullie nog geïnformeerd.

Mocht er nog iets aangepast worden dan hebben we nog genoeg tijd tot aan het KOM optreden.

Dat brengt ons ook bij de accessoires:

Hoofdregel is dat accessoires een andere kleur mogen hebben, maar wel uit het kleurenpallet van het KOM-optreden. Pailletten en glitters zijn alleen toegestaan als ondersteuning.

Omdat we ook vragen krijgen over zilveren/gouden sieraden: we staan dit wel toe mits het niet te veel glinstert of te veel de aandacht trekt.

Voor het verstellen/vermaken van jouw kleding: probeer eerst zelf een oplossing te bedenken. Ben je zelf niet handig met naald en draad; er zijn genoeg kledingreparatiewinkels.

Mocht je er echt niet uit komen, vragen of twijfels hebben: overleg met jouw vertegenwoordiger van de kledingcie of aan één van de anderevertegenwoordigers.

Namens de kledingcommissie,

Karin van Doeland

 Vertegenwoordigers:

Alten​​: Naomi Guènif en Marrit van Alphen

Heren​​: Ton Borsboom

Mezzi​​: Ellen Vos

Sopranen​: Silvia Elbertse en Karin van Doeland

Vanuit de kledingcommissie – betreft 27 januari en 11 februari
Scroll Up